a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us

Bröllopspaket

Uppstart / Grundpaket

För er som vill ha hjälp med att komma igång med er planering antingen för att fortsätta på egen hand eller tillsammans med mig. Ni kanske inte vet vart ni ska börja eller så vill ni ha lite verktyg för att ta er vidare.

Läs mer

Bröllops

dagen

Detta paket är för er som har planerat allt själva men vill ha hjälp med att styra upp och ta hand om allt på själva Bröllopsdagen. För er som vill kunna luta er tillbaka och umgås med era gäster utan att behöva tänka på allt som ska ordnas och faktiskt vara gäster på er egen fest.

Läs mer

We want it all!!

Här har vi paketet för er som vill att vi tillsammans bygger upp ert Drömbröllop och jag finns för er under hela planeringsåret. Vi kommer gå igenom allt från era visioner fram till dagen då ni äntligen får säga ”JA” till varandra. Ni bestämmer och jag fixar;)

Läs mer

Toastmaster/madame Konsultation

Stort Grattis till dig som fått äran att axla rollen som Toastmaster/Toastmadame. Vad händer nu då undrar du? Vad gör en toastmaster? Måste man spexa? Vad förväntar sig brudparet av mig? Ja frågorna kan vara många så därför erbjuder jag dig som fått detta ärofyllda uppdrag ett stöd och hjälp med planering för att du ska kunna känna dig trygg och säker i denna roll.

Läs mer

Dekor

Dekorpaketet är för er som vill ha hjälp att finna en specifik stil eller få hjälp med att i. Ni kanske bara behöver finna en röd tråd från inbjudningskorten till dekoren i lokalen. Vet hur svårt det kan vara när man sitter och laddar ner allt från Pinterest och inser att man tycker om Allt! Därför kan det då vara så mycket värt att få någon annans expertis.

Läs mer